Inter-Yachting Charter and Yachting Croatia

Iskustva klijenata!

ŠTO KLIJENTI KAŽU O NAMA:

Juray Petrik, Grand Canaria

Jedrim od 1992 sa raznim charterašima i mora postojati razlog zašto jedrim zadnjih 6 godina samo uz Inter-yachting!

Uvijek mi je zadovoljstvo doći iz godine u godinu u Sukošan i uživati ​​u Vašim uslugama, kompetenciji, profesionalnošću, u prelijepoj zemlji i Vašem prijateljstvu.

..A o Travarici i Pelinkovcu ne želim ni govoriti.

Arpad Vajler, Budimpešta

Sa firmom Inter-Yachting sam prvi put stupio u kontakt sasvim slučajno 2006 godine, kada sam tražio jedan Sun Odyssey 35 za obiteljsko jedrenje. Tada još nisam imao puno jedriličarskog iskustva, pa su mi dečki dali puno korisnih informacija i savjeta. Od tada svake godine od njih najmim brod, postao sam, može se reći, stalni gost.

Sukšan se nalazi na središnjem dijelu Jadranske obale, nasuprot njemu se otoci nižu u tri linije, tako, da se za samo nekoliko sati plovidbe mogu obići najljepše destinacije, otoci, uvale. Marina je velika, prostrana, opremljena svime što jednom nautičaru moze biti potrebno.

Osoblje Inter-Yachtinga je ljubazno, uvijek spremno pomoći, brodovi su odlično opremljeni i održavani, tako da su tu svi uvjeti za bezbrižno ljetovanje.

Kontaktirajte nas!

SJEDIŠTE:
Plješivička 1, 10040 Zagreb, Hrvatska
T: +385 1 2993 352
T: +385 1 2989 484
F: +385 1 2993 347
M: +385 98 822 151
E: mc@inter-yachting.hr

Knjiga gostiju

Molimo, upišite se u našu knjigu gostiju! Napišite nam Vaše komentare, prijedloge, kritike, a naravno i pohvale. Vaši nam komentari mogu pomoći da unaprijeđujemo i razvijamo našu ponudu, za Vaš užitak i što ugodniji odmor.

Prilike za klijente

Što nudimo našim klijentima?

  • fleksibilne popuste
  • plaćanje na rate
  • online podršku

Provjerite!

Informacije o marini

Naša baza se nalazi u mjestu Sukošan, Marina Dalmacija, 7 km južno od Zadra. URED: Nasuprot 6. pristaništa je nova službena upravna zgrada Marina Dalmacija, pored restorana. Naš ured se nalazi u prizemlju zgrade.
Check in: službeno u 16,00 sati
Check out: 09:00 sati

Društvena odgovornost

Hrvatska bez mina!

Inter-Yachting je odlučio podržati Zakladu "Hrvatska bez mina" sudjelovajući u skupljanju toliko potrebnog novca za preostalih 840 km2  minski sumnjivog hrvatskog teritorija...

Partner Links
Aquadino.cz - Pronájem lodí a jachet Restoran apartmani Duje Sailing yachts for charter for sailing holidays worldwide Onway location de voiliers Mapa Chorwacji - Twoja mapa turystyczna!