Inter-Yachting Charter and Yachting Croatia

Az ügyfelek tapasztalatai!

AJÁNLÁSOK AZ A VENDÉGEK:

Juray Petrik, Grand Canaria

1992 óta vitorlázom különböző charter cégekkel, de bizonyára megvan annak az oka, hogy az elmúlt hat évben miért kizárólag az Inter-Yachting-al teszem ezt.

Számomra minden évben élmény, és megelégedéssel tölt el visszatérni Sukosanban, ahol élvezhetem az önök szolgáltatását, hozzáértését, segítőkészségét valamint gyönyörű országukat és barátságukat.

A Travarica-ról és Pelinkovac-ról nem is beszélve.

Vájler Árpád, Budapest

Az Inter-Yachting céggel véletlenül kerültem kapcsoltban 2006-ban, amikor családi vitorlázásomhoz kerestem egy Sun Odyssey 35 –ös hajót.

Akkor még nem rendelkeztem sok hajóvezetői tapasztalattal, így a fiúk elláttak sok fontos tudnivalóval, tanáccsal.

Azóta minden évben tőlük bérelek hajót, így azt lehet mondani törzsvendéggé váltam.

Sukosan az adriai partszakaszt közepe táján található, szembe vele a szigetek három sorban helyezkednek el. Így néhány óra vitorlázás alatt elérhetők a legszebb öblök, szigetek, látnivalók.

A kikötő nagy, jól felszerelt, megtalálható benne minden amire egy hajósnak szüksége lehet.

Az Inter-Yachting személyzete kedves, segítőkész, a hajók jól felszereltek és karbantartottak, így minden feltétel megvan egy gondtalan nyaraláshoz.

Írjon nekünk!

SZÉKHELY:
Plješivička 1, 10040 Zagreb, Horvátország
T: +385 1 2993 352
T: +385 1 2989 484
F: +385 1 2993 347
M: +385 98 822 151
E: mc@inter-yachting.hr

Vendégkönyv

Kérjük, írja meg benyomásait a mi vendégkönyv! Tedd le a észrevételeit, javaslatait, a kritikusok és a bókokat természetesen. Az Ön megjegyzései segíthet javítani és fejleszteni kínálatunkat.

Új ügyfeleink számára

Mit ajánlunk új ügyfeleink számára?

  • rugalmas kedvezmény rendszer
  • részletfizetés
  • on-line támogatás

Lehetőségek!

Kikötő információ

A bázis található Sukosan, Marina Dalmacija, 7 km-re délre Zadar. IRODA: Szemben 6. móló van új közigazgatási hatósági épület Marina Dalmacija, az étterem mellett. Irodánk a földszinten az épület.
Érkezés: hivatalosan a 16,00 óra
Távozás: 09:00 óra

Társadalmi felelősség

Horvátország taposóaknák nélkül

Cégünk, az Inter-Yachting csatlakozott a „Horvátország Taposóaknák Nélkül” elnevezésű mozgalomhoz, mely a szükséges támogatást hivatott biztosítani a háborúból még...

Partner Links
Aquadino.cz - Pronájem lodí a jachet Restoran apartmani Duje Sailing yachts for charter for sailing holidays worldwide Onway location de voiliers Mapa Chorwacji - Twoja mapa turystyczna!

Send us request