Inter-Yachting Charter and Yachting Croatia

Kikötő információ

A bázis található Sukosan, Marina Dalmacija, 7 km-re délre Zadar.
IRODA: Szemben 6. móló van új közigazgatási hatósági épület Marina Dalmacija, az étterem mellett. Irodánk a földszinten az épület.

Érkezés: hivatalosan a 16,00 óra
Távozás: 09:00 óra

Zadari repülőtértől a távolság autóval 15 perc, Split repülőtértől pedig másfél óra. Szívesen megszervezzük transzferét a repülőtértől és vissza, illetve bármely más célpontig.

Marina Dalmacija a legnagyobb adriai jacht kikötő. 1.200 férőhelyes parkolóval és 335 garázzsal rendelkezik. Huszonnégy órás videó felügyelet és biztonsági őrök vigyáznak az Ön értékeire.
A két bejáratot sorompós biztonsági rendszer védi. Parkolási díj kb. 7 EUR/nap a parkolóban és 15 EUR/nap a garázsban. Szupermarket és étterem néhány lépésnyire található irodánktól.

További információ a kikötő hivatalos honlapján érhető el: www.marinadalmacija.hr

Ne feledje magával hozni: személyes iratok, hajóvezetői engedély VHF rádió engedéllyel

Írjon nekünk!

SZÉKHELY:
Plješivička 1, 10040 Zagreb, Horvátország
T: +385 1 2993 352
T: +385 1 2989 484
F: +385 1 2993 347
M: +385 98 822 151
E: mc@inter-yachting.hr

Vendégkönyv

Kérjük, írja meg benyomásait a mi vendégkönyv! Tedd le a észrevételeit, javaslatait, a kritikusok és a bókokat természetesen. Az Ön megjegyzései segíthet javítani és fejleszteni kínálatunkat.

Új ügyfeleink számára

Mit ajánlunk új ügyfeleink számára?

  • rugalmas kedvezmény rendszer
  • részletfizetés
  • on-line támogatás

Lehetőségek!

Kikötő információ

A bázis található Sukosan, Marina Dalmacija, 7 km-re délre Zadar. IRODA: Szemben 6. móló van új közigazgatási hatósági épület Marina Dalmacija, az étterem mellett. Irodánk a földszinten az épület.
Érkezés: hivatalosan a 16,00 óra
Távozás: 09:00 óra

Társadalmi felelősség

Horvátország taposóaknák nélkül

Cégünk, az Inter-Yachting csatlakozott a „Horvátország Taposóaknák Nélkül” elnevezésű mozgalomhoz, mely a szükséges támogatást hivatott biztosítani a háborúból még...

Partner Links
Aquadino.cz - Pronájem lodí a jachet Restoran apartmani Duje Sailing yachts for charter for sailing holidays worldwide Onway location de voiliers Mapa Chorwacji - Twoja mapa turystyczna!

Send us request