Inter-Yachting Charter and Yachting Croatia

Rólunk: Inter-Yachting Horvátország

Örömmel mutatjuk be vállalkozásunkat, amelyet azért hoztunk létre, hogy Ön jól érezze magát vitorlás hajóinkon.

Cégünk dolgozói több mint tíz éves, charter üzletben szerzett, tapasztalattal rendelkeznek és az Ön rendelkezésére állnak.

Ügyfeleinknek biztosított felejthetetlen élmények és kellemes nyaralások arra ösztönöztek minket, hogy flottánkat megújítsuk és  új hajókkal bővítsük.

Kiváló vitorlásaink az Ön kényelmét szolgálják a világ legszebb tengerének széllel korbácsolt hullámain.

Cégünk az Inter-Yachting  székhelye és irodája Zágrábban található  Plješevička utcában az 1-es házszám  alatt. Charter bázisunk és hajójavító műhelyünk a Sukošan-i Marina Dlamacija –ban található.

Hajóink a Marina Dalmacija-ban horgonyoznak. Ez az adriai tenger legnagyobb jacht kikötője,  el van látva mindennel amire vendégeinknek szüksége lehet.

Charter bázisunk képzett személyzete szeretettel várja Önt. Megosztunk Önnel minden szükséges információt a biztonságos hajózáshoz, valamint, igény esetén, extra felszerelést biztosítunk a kibérelt hajójához.

Várjuk szíves árajánlat kérésüket!

Írjon nekünk!

SZÉKHELY:
Plješivička 1, 10040 Zagreb, Horvátország
T: +385 1 2993 352
T: +385 1 2989 484
F: +385 1 2993 347
M: +385 98 822 151
E: mc@inter-yachting.hr

Vendégkönyv

Kérjük, írja meg benyomásait a mi vendégkönyv! Tedd le a észrevételeit, javaslatait, a kritikusok és a bókokat természetesen. Az Ön megjegyzései segíthet javítani és fejleszteni kínálatunkat.

Új ügyfeleink számára

Mit ajánlunk új ügyfeleink számára?

  • rugalmas kedvezmény rendszer
  • részletfizetés
  • on-line támogatás

Lehetőségek!

Kikötő információ

A bázis található Sukosan, Marina Dalmacija, 7 km-re délre Zadar. IRODA: Szemben 6. móló van új közigazgatási hatósági épület Marina Dalmacija, az étterem mellett. Irodánk a földszinten az épület.
Érkezés: hivatalosan a 16,00 óra
Távozás: 09:00 óra

Társadalmi felelősség

Horvátország taposóaknák nélkül

Cégünk, az Inter-Yachting csatlakozott a „Horvátország Taposóaknák Nélkül” elnevezésű mozgalomhoz, mely a szükséges támogatást hivatott biztosítani a háborúból még...

Partner Links
Aquadino.cz - Pronájem lodí a jachet Restoran apartmani Duje Sailing yachts for charter for sailing holidays worldwide Onway location de voiliers Mapa Chorwacji - Twoja mapa turystyczna!

Send us request